Σχετικά με το σταθμό


Ο σταθμός τροφοδοτείται από έναν OREGON WMR100N αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 14 δευτερόλεπτα και η σελίδα ενημερώνεται κάθε 10-20 δευτερόλεπτα. Η σελίδα και τα δεδομένα της συλλέγονται από το Λογισμικό Weather Display. Ο σταθμός αποτελείται από ένα ανεμόμετρο, ένα βροχόμετρο, ένα βαρόμετρο και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας-υγρασίας τοποθετημένα σε βέλτιστες θέσεις για την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας-υγρασίας διαθέτει ενεργό ασπίδα ηλιακής ακτινοβολίας και βρίσκεται σε ύψος 2m από το έδαφος. Ο σταθμός είναι τοποθετημένος στο δημοτικό διαμέρισμα Στενημάχου του δήμου Νάουσας και λειτουργεί από τις 3/5/2009.


Σχετικά με την Κάμερα

Η κάμερα είναι μια Logitech HD webcam C310. Είναι στραμένη προς τα βορειοδυτικά και στέλνει κάθε 30 δευτερόλεπτα εικόνες στη σελίδα του μετεωρολογικού σταθμού όλο το 24 ωρο.


Σχετικά με τη σελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο από CarterLake.org με μετατροπή σε κώδικα PHP από Saratoga-Weather.org.
Πολλές ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για την εργασία στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό για την κοινή διαχείριση της σελίδας σε κώδικα PHP.
Πολλές ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, Εναλλάκτη Θεμάτων και τη βοήθεια μορφοποίησης αυτών των προτύπων με κώδικα CSS.
Πολλές ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την απεικόνιση του πίνακα συνθηκών με κώδικα AJAX, του κεντρικού πίνακα και την ενσωμάτωση του TNET Weather common PHP site design για αυτήν τη σελίδα.

Ευχαριστίες στον Αθανάσιο Τσιουκανάρα του meteothes.gr για τα αρχεία ελέγχου της Ελληνικής μετάφρασης.

Το πρότυπο αρχικά βασίστηκε στο Designs by Haran.

Ατή η σελίδα συμμορφώνεται με το XHTML 1.0. Επαληθεύστε τα XHTML και CSS αυτής της σελίδας.